HomeBlog Forberedelse til Krimimessen 2019

Forberedelse til Krimimessen 2019

Posted in : Blog on by : Lotte Tags: , , , ,

Tilbage til fængslet

Krimimessen finder sted 6. – 7. april i Horsens, og det er nok årets største begivenhed for krimielskere. 2 dage, 9 scener, over 20 forlag og mere end 70 forfattere. Læg hertil et utal af interessante indlæg om alt fra aktiv deltagelse i kriminalteknikernes arbejde over rundvisninger til gerningssteder i Horsens og indblik i den kriminelle hjerne – hvordan er det overhovedet muligt at vælge?

Først bør du straks få fingre i et program. De kan både findes på nettet her, på landets biblioteker og i udvalgte Bog & Idé butikker. Og så kan du ellers gå i gang med at prioritere. Husk at bruge tid på at falde i svime over alle de lokkende bøger programmet nævner.

For mig er det på ingen måde muligt at nå alt det jeg egentligt gerne vil, så jeg har virkeligt måtte skære mange gode arrangementer fra. Bl.a. har jeg frasorteret alle de (ellers spændende og interessante) indlæg, som jeg oplevede sidste år på BogForum. Selvom mange af dem absolut kunne bære et gensyn, så valgte jeg at prioritere nye oplevelser. Desuden har jeg i år prøvet at prioritere mere end forfatterindlæg, så der også bliver tid til at lære om gerningssteder og tv-serier.

Mit endelige program ser sådan ud:

Krimimesse

Krimimesse

Hvis du er blevet fristet til at medvirke i opklaringen på et gerningssted, skal du huske at bestille en billet – det kan du gøre lige her.

Ses vi på Krimimessen?

Leave a Reply