HomeAnmeldelsespolitik Anmeldelsespolitik

Anmeldelsespolitik

Comments : 3 Posted in : Anmeldelsespolitik on by : Lotte Tags:

Jeg anmelder bøger:

Fordi bøger fylder meget i mit liv, og jeg ikke kan forestille mig en verden uden litteratur.  Genremæssigt spænder jeg fra fantasy og sci-fi over krimi, biografier og chick-lit.
Samarbejde og forlag:
Jeg modtager gerne bøger (helst fysiske) til anmeldelse fra forlag og forfattere. Bøger anmeldes gratis og helt frivilligt, dvs. at jeg ikke bliver betalt for eventuelle anmeldelser. Hvis I har en deadline for anmeldelsen bedes dette oplyst ved henvendelse, så jeg kan vurdere om en anmeldelse er realistisk. Anmeldelser vil blive delt på bloggen, Facebook, Instagram og Goodreads.
Kontakt oplysninger:
Jeg kan kontaktes på Lotteeskildsen@hotmail.com
Bedømmelsessystem:
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
En fuldstændig fantastisk bog, som kan læses igen og igen. En bog man ønsker at dele med alle omkring sig, og som formår at sætte tanker i gang.
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
En medrivende læseoplevelse, der har provokeret, udfordret eller glædet. En bog der efterlader en sørgmodighed over, at den er slut.
 ♥ ♥ ♥ ♥ 
Velskrevet og fængende. Rigtig god underholdning.
 ♥ ♥ ♥ 
God underholdning og en fin læseoplevelse. En bog der måske ikke vækker de store følelser eller provokerer dybere tanker.
 ♥ ♥ 
 En bog, der har potentiale uden helt at udleve dette. En bog der ikke er rædselsfuld, men heller ikke specielt god.
 
En kedelig og forudsigelig bog. 

 

 

Alle anmeldelser indeholder mine egne meninger og synspunkter. Hvis der er modtaget anmeldereksemplarer af bøger fra forlag eller forfattere, vil dette tydeligt fremgå i starten af anmeldelsen.

Foto: Per Illum

3s COMMENTS

3 thoughts

 • Frank
  juli 23, 2017 at 9:13 pm

  Køn lille misser – du kunne også overveje at anmelde efter, hvor mange kopper kaffe, der skal til for at holde sig vågen mens man læser bogen.

  • Lotte
   juli 23, 2017 at 9:16 pm

   Glimrende idé 🙂 Så skal læserne bare vide, at mange kopper ikke er en god ting 🙂

   • Frank
    juli 23, 2017 at 9:18 pm

    Jeps

Leave a Reply