Home / Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

GDPR

Den 25. maj 2018 træder Den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) i kraft. Derfor opdateres bloggen med en ny privatlivspolitik, der giver dig større kontrol over dine data, og hvordan vi fremover må kontakte dig. I politikken kan du læse, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig. Politikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os.

De nye ændringer i databeskyttelsesforordningen betyder helt kort at:

  • Det er gennemskueligt, hvilke data vi gemmer om dig.
  • Du har nemmere ved at få udleveret og slettet data, vi har gemt om dig.

Du kan naturligvis altid tilbagekalde dit samtykke eller ændre dine personoplysninger i bunden af alle e-mails.

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://catsbooksandcoffee.com.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste. Derudover deles eller sælges dine data ikke til nogen.

Abonnement på nye indlæg

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet med nye indlæg, indsamles oplysninger om dit navn, e-mailadresse, IP-adresse og URI. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, eller anden enhed, for at kunne genkende den. Vores cookies indeholder ikke persondata. En cookie kan ikke indeholde virus. Cookies anvendes til at sikre den tekniske funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger samt til besøgsanalyser.

Modtagere af personoplysninger

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til at analysere brugen af vores hjemmeside. Google Analytics genererer statistikker og andre oplysninger om brugen af denne hjemmeside ved hjælp af cookies der lagres på den besøgendes computer. De oplysninger, der genereres i forbindelse med vores hjemmeside bruges til at lave rapporter omkring brugen af hjemmesiden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her

Du kan læse mere om hvordan Google Analytics behandler data her

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Datadeling

Akismet anvendes til at behandle nye abonnemtsanmodninger på indlæg. Du kan læse mere om deres privatlivspolitik her.

Jetpack anvendes til at håndtere kommentarer på indlæg og sider. Du kan læse mere om deres privatlivspolitik her.

Behandling af personoplysninger

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til Lotteeskildsen@hotmail.com. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00   

Vores kontakt information

Du kan kontakte os via mail: Lotteeskildsen@hotmail.com

Databeskyttelse

Vi anvender et sikkert webhotel med krypteringsprotokollen SSL (Secure Sockets Layer).

Databrudsprocedurer

Eventuelle databrud vil blive hurtigt afgrænset, og anmeldt til Datatilsynet samt alle berørte personer.