HomeBlog Read-a-thon tag efterår 2018

Read-a-thon tag efterår 2018

Comments : 2 Posted in : Blog on by : Lotte Tags: , ,

Readathontag efterår 2018

20. – 21. oktober 2018 er det igen tid til den halvårlige Read-a-thon 🙂 Jeg skal deltage for 3. gang og glæder mig allerede. I den forbindelse har Jeanette fra Jeasblanketanker lavet et Readathon tag, og det skal jeg selvfølgelig være med i 🙂

Hvor skal du læse henne? Jeg skal læse i sofaen, i sengen og nogle gange på gulvet 🙂 Jeg skifter ofte stilling, da jeg ellers får ondt i ryggen.

Har du være med før? Ja, det er 3. gang jeg deltager 

Skal du læse alene eller sammen med andre? Jeg skal læse alene, da der helst skal være helt stille når jeg læser. Som noget nyt vil den første bog dog blive startet samtidigt med 2 andre bloggere, så på den måde er det lidt socialt.

Holder du dig vågen alle 24 timer? Nej, desværre 🙂 Jeg ved at de virkeligt hardcore læser alle 24 timer, men jeg har behov for søvn. Jeg plejer at tage en lur inden vi starter og så 5-6 timers søvn om natten.

Har du planlagt hvilken bog/bøger du skal læse? Det er jo en af de store forberedelser 🙂 Ud over “Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe” som er bogen vi starter med, har jeg 7 andre fysiske bøger og 2 lydbøger i puljen. Jeg kan godt lide at have et stort udvalg, og traditionsvis er der en Dan Turéll  bog i bunken.

Kom med et gæt på, hvor mange sider du får læst? Den er svær 🙂 Det afhænger både af om bøgerne fanger, men også hvor længe jeg sover. Et forsigtigt bud vil være 1.200 sider. Jeg plejer at læse mellem 1.600 og 1.800 sider.

Hvad glæder du dig mest til? At lade mig helt opsluge af læsning. Jeg ved godt at jeg kan læse til hverdag, men det er noget helt specielt under Readathon. Jeg sørger som regel for at alle praktiske opgaver er løst inden starten, så der ikke er nogle distraktioner. Dette år er jeg dog ramt af en virus på balance nerven, så jeg er ikke så mobil – så måske må de praktiske ting vente.

Hvilke snacks er et “must have” til Readathon? Popcorn er et must for mig 🙂 Ellers har jeg en skøn blanding af chips, slik, grøntsager med dip osv. Jeg køber altid alt for mange snacks, men man skulle jo nødig løbe tør 🙂 Til aftensmad står den på frikadeller og flødekartofler, der allerede er klar i fryseren.

Har du et godt Readathon tip, du gerne vil dele med andre? Lad dig ikke afskrække af alle de erfarne og deres lister. Lav dit Readathon præcis som du vil, og tving ikke dig selv til noget. Det er meningen at det skal være sjovt og hyggeligt.

Følger du andre deltagere på de sociale medier undervejs? Ja, det gør jeg. Som regel når jeg har afsluttet en bog eller trænger til en lille pause. Jeg skriver og hepper på Instagram og på de danske bloggere, der er med i vores Readathon gruppe på Facebook. Jeg laver løbende updates på bloggen, men til gengæld er jeg ikke god til de mini challenges der kører på Deweys officielle side. Jeg bliver distraheret hvis jeg pludselig skal skifte bog eller lignende fordi jeg skal være med i en challenge.

Har du lyst til at læse mere om Deweys 24 timers Readathon, kan du gøre det lige her. Den danske Readathon gruppe på Facebook finder du her.


Readathontag

2s COMMENTS

2 thoughts

 • Janne
  oktober 16, 2018 at 5:59 pm

  Rigtig god læselyst

 • oktober 16, 2018 at 7:33 pm

  Ej. hvor hyggeligt at du havde lyst til at lege med.. <3

  Dit indlæg blev super godt.. 😀

  Knus Jeanette.

Leave a Reply