HomeBoganmeldelser Store planer i Lobster Bay af Annie Robertson

Store planer i Lobster Bay af Annie Robertson

Posted in : Boganmeldelser on by : Lotte Tags: , , , , ,

Drøm møder virkelighed

Store planer i Lobster Bay er skrevet af Annie Robertson, og er andet bind i hendes serie om Lobster Bay.

Forlagets beskrivelse:

Da Emma og Aidan beslutter sig for at udvide Det lille hotel i Lobster Bay ved at slå deres to hjem sammen, føler Emma sig sikker på, at det er lige netop det projekt, hun har brug for, for at udvikle sig selv og det sted, som er blevet hendes trygge base, og som hun har fået til at blomstre. Hun håber, at projektet også vil styrke hendes og Aidans forhold, som i et stykke tid ikke har været helt godt.

Emma har tre måneder til at færdiggøre projektet, før hendes gæster ankommer til en overdådig jul i Lobster Bay, men så snart arbejdet går i gang, begynder Emmas drøm om udvidelse at falde fra hinanden.

Uforudsete problemer med bygningerne, ankomsten af en langtidsgæst samt en vildfaren hvalp, der er fast besluttet på at tygge sig igennem hvert et stykke rør og møbel, presser Emma og Aidan til grænsen, og der går ikke lang tid, før deres forhold begynder at slå små revner …

Bedømmelsen:

Store planer i Lobster Bay er skøn læsning. Bogen er både karakter- og plotdrevet, og det giver den en helt speciel dimension og stemning. Og jeg var helt klar til at booke en flybillet til Skotland efter endt læsning.

Det er en fortælling om alt det der følger med, når man forsøger at balancere alle sider af livet. Den sætter et kritisk lys på myten om at alle dage er lykkelige, for virkeligheden er ikke et eventyr. Men en dag vil man måske indse, at det man reelt har brug for, har været foran næsen på en hele tiden.

Emmas karakter var dejligt tiltalende, og jeg faldt for hende med det samme. Hendes vennegruppe er fantastisk, og specielt hendes samtaler om menuerne med Peggy er skønne. Generelt byder bogen på masser af grin og tårer. Uheld og misforståelser flettes sammen i en umiddelbart uløselig knude, men mon ikke den smukke julemagi kan hjælpe.

Historien flød i et dejligt tempo. Der er masser af små sidehistorier, så man lærer noget om alle karakterer. Historierne passer alle ind i hinanden, og det var en nydelse af se, hvordan man kan lære af sine fejl og komme stærkere ud af det. Det er et fantastisk fællesskab Annie har skabt i Lobster Bay. Men Wilbur var altså bogens stjerne 🙂

Store planer i Lobster Bay er en perfekt blanding af humor, venskab og drama. Og sat i de smukkeste skotske rammer, så får du en skøn hjertevarm bog – perfekt til julens læsning.

Store planer i Lobster Bay

Forfatter: Annie Robertson

Udgivet: 2022
Forlag: Zara
Sidetal: 343

Leave a Reply