HomeBoganmeldelser Den kinesiske forlovelse af Kevin Kwan

Den kinesiske forlovelse af Kevin Kwan

Posted in : Boganmeldelser on by : Lotte Tags: , , , ,

De skøre asiater

Kevin Kwan, storsælgende forfatter til Crazy Rich Asians serien, er tilbage på det danske marked med en umådeligt underholdende fortsættelse til Millionæren fra Singapore. Sociale stræbere, hemmelige mails, skandale i kunstverdenen og en far, der pludseligt dukker op på scenen.

Handlingen

Nicks familie har slået hånden af ham, da han valgte kærligheden til Rachel over de familiære forpligtelser. Nu er de klar til bryllup, meeen mon ikke Nicks mor, Elanor, har skumle planer… Man kan komme langt med en liter is og en helikopter.

Ind på scenen træder også… Rachels far! Yep, det er ham hun aldrig har kendt og som hun på et tidspunkt troede sad i fængsel. Sammen med Nick drager Rachel til Kina for at lære sin nye familie at kende – kun for at opdage, at de er lige så skøre som Nicks familie!

Rachels stedbror, Carlton, er ved at komme sig over en ulykke i forbindelse med dragracing (ødelagt Ferrari og en Gucci-butik), mens hans on/off kæreste Colette Bing har travlt med at blogge for sine 35 millioner følgere. Men de finder dog tiden til at indvie Nick og Rachel i deres livsstil: koi-damme i deres private fly, barstole beklædt med hvalforhud (jo – det stod der!), dekadente middage, millioner smidt ud på kunst, smykker, sko…

Bernhard har ingen penge. Han får kun ca. 10 millioner om året

Og så er der den anden del af eliten, som eks. Astrid Leong, som du aldrig vil se i de kulørte blade. Hendes familie sætter stor pris på diskretion, men undervurder hende ikke! Hun er stadig gift med Michael, der nu er blevet en af de mest succesfulde tech giganter – men penge kan ændre et menneske og er ikke nødvendigvis vejen til lykken.

Nick

Bedømmelsen

Har du nogensinde smagt den dekadente dessert Death by Chocolate? Det er en af de slags desserter, som du ved du ikke burde spise, men som er så fantastisk syndig at du ikke kan lade være – og præcis på samme måde føles det at læse Crazy Rich Asians serien! Du nyder hver eneste syndige mundfuld, lader sanserne overvældes og rives med af den asiatiske rigdoms absurde bølge.

I dette andet bind af serien møder vi nogle af de skønne, skøre karakterer fra første bind, men samtidigt hæves det dramatiske niveau med introduktionen af Carlton og Colette. Som om historien ikke var skandaløs nok i forvejen, så tog de to karakterer lige niveauet højere op. Deres sindssyge livsstil står i skarp kontrast til de mere afdæmpede bedstemødre, der absolut ikke vil flyve andet end økonomiklasse.

Med den genkendelige humor og satire, spidder Kevin Kwan endnu en gang de vanvittige rige asiater, og der er nogle meget tilfredsstillende scener med hævn 🙂 Med fantastisk beskrevne karakterer og scener, som de færreste af os nogensinde vil opleve, har Kevin forfattet den ultimative feel-good læseoplevelse.

Sæt dig godt til rette, og lad dig synke ned i et univers der kunne være skrevet af Jackie Collins – hvis hun var på steroider. Det er sladder, drama, konflikter, mad (meeeeeget mad), totalt ufatteligt og over the top – og så er det bare vanvittigt underholdende. Jeg er klar til næste kapitel 🙂 Og mens vi venter på det, så kan man lige kigge forbi Crazy Rich Collection. Bare hvis man lige mangler lidt inspiration til julegaverne…

Nick

Forfatter: Kevin Kwan

Udgivet: 2019
Forlag: Hr. Ferdinand (en del af Politikens Forlag)
Sidetal: 464

Leave a Reply