HomeBoganmeldelser Vinterbryllup af Sarah Morgan

Vinterbryllup af Sarah Morgan

Comments : 4 Posted in : Boganmeldelser on by : Lotte Tags: , , , , , ,

En overraskende rejse

Vinterbryllup er nyeste bog fra Sarah Morgan, der bl.a. er kendt for Vintersøstre og Sommer i Paris. Hendes varemærke er bøger fulde af varme og humor, hvilket har gjort hende til en af de bedst sælgende forfattere indenfor moderne romantik.

Handlingen

Det er jul og mor Maggies foretrukne tid på året. Endeligt kommer de to døtre tilbage til barndomshjemmet i Honeysuckle Cottage. Der er dog en ting, der giver en smule skår i juleglæden: hun og manden Nick har de sidste seks måneder været separeret, og er på vej mod skilsmisse.

Det problem træder dog hurtigt i baggrunden, da Maggie modtager en opringning fra sin yngste datter. Rosie skal giftes! Og ikke nok med det – næ, hun skal giftes om mindre end fire uger, midt i den søde juletid. Brylluppet skal stå i Aspen, Colerado og Maggie hader at flyve. Men man går jo langt for sine børn, også selvom man forudser den værste jul nogensinde.

Katie, Maggies anden datter, arbejder som traumelæge, og kæmper med PTSD efter en barsk oplevelse. Da hun hører om det forestående bryllup, mistænker hun det for at være en af Rosies typiske overilede beslutninger. Katie må som storesøster træde til, og forhindre Rosie i dette impulsive bryllup.

Familien White ankommer til det smukke, snedækkede landskab i Aspen, og modtages af gommens mor Catherine. Hun håndterer effektivt alle bryllupsforberedelser, men Katie er stadig fast besluttet på at forhindre det hele. Hun afhører gommen grundigt, men det ville være nemmere hvis ikke den irriterende flotte forlover, Jordan, ville lade være med at gå i vejen.

Et ægtepar på vej mod skilsmisse og nu spærret inde i et uimodståeligt, romantisk vintereventyr. En traume ramt storesøster på en mission. En brud, der efterhånden påvirkes af familiens forbehold. Uanset hvordan det ender, så bliver dette en jul familien aldrig vil glemme.

Bedømmelsen

Vinterbryllup er en ægte feel-good bog – og det kan vi vist alle trænge til i disse tider. Bogen indeholder alt hvad man kan forvente af en romantisk komedie: forviklinger, kærlighed, humor og masser af charme.

Prosaen er levende og udtryksfuld. Karaktererne fremstår levende og realistiske – men følelser man sagtens kan sætte sig ind i. Miljøbeskrivelserne var fantastisk, og det snedækkede Aspen dannede en perfekt kulisse for historien. Opholdet giver dem alle en mulighed for at reflektere over deres livsvalg og få ryddet op i nogle misforståelser.

Plottet fungerede glimrende med masser af underliggende sideplots. De blev vævet godt sammen og giver tilsammen en meget dynamisk fortælling. Sarah Morgan har valgt at fortælle historien fra forskellige synsvinkler, og det har hun formået at gøre på en vellykket måde. Det var let at resonere med Maggie, især i hendes rolle som mor. Efter at børnene er flyttet hjemmefra, har hun problemer med at finde sin nye plads i tilværelsen – hvilket ikke gøres nemmere af separationen fra Nick.

Sarah Morgan beviser igen, at hun har god indsigt i menneskelige relationer, og at hun på glimrende vis formår at formidle dette videre til sine læsere. Hun skaber karakterer man kan forholde sig til, fremtryller perfekte kulisser og leverer endnu en gang en mindeværdig historie.

Hvis du er fan af romantiske komedier, så vil du helt sikkert elske Vinterbryllup. Hvis du kan holde dig i skindet, og ikke købe den før, så er Vinterbryllup et oplagt julegaveønske – jeg garanterer at den vil få dig til at glemme både kulde og mørke.

Vinterbryllup

Forfatter: Sarah Morgan

Oversætter: Julie Scheving
Udgivet: 2020
Sidetal: 352

4s COMMENTS

4 thoughts

Leave a Reply