HomeBoganmeldelser Sneet inde af Sarah Morgan

Sneet inde af Sarah Morgan

Posted in : Boganmeldelser on by : Lotte Tags: , , , , , , , ,

Julestemningen er sikret

Sneet inde af Sarah Morgan er nyeste bind i hendes serie af skønne julebøger. På bloggen er tidligere anmeldt Vinterbryllup, Hvor der er hjerterum og Vintereventyret.

Forlagets beskrivelse:

De tre Miller-søskende har et fælles mål for denne jul – at undgå deres families nysgerrige spørgsmål. Ross, Alice og Clemmie har alle hemmeligheder, som de planlægger at holde for sig selv.

Lucy Clarke står over for en ensom jul og udsigten til at miste sit job. Medmindre hun kan skaffe en større forretning fra Ross Miller, tegner sæsonen til at blive alt andet end festlig. Da Lucy dukker op ved familien Millers snedækkede højlandshytte bliver hun forvekslet med Ross’ kæreste.

Da forvirringen endelig er løst, er de alle sneet inde – hun kan ikke slippe væk, selv hvis hun ville! Men vil hun i virkeligheden det?

Bedømmelsen:

Det er næsten ikke jul uden Sarah Morgans julebog – og Sneet inde ender på listen over den helt rigtige julelæsning. En form for familiedrama pakket ind i en skøn romantisk stemning. Miljøbeskrivelserne af den vinterlige skotske stemning var perfekt som ramme for bogen. Åh – og den skønne hund, Hunter, var bare den perfekte tilføjelse.

Karaktererne var fantastiske og blev bragt til live med Morgans genkendelige talent. De fremstod alle relaterbare med deres følelser og tankemønstre, og de er ikke nogle du vil glemme lige med det samme. Bedstemoren havde de skønneste one-liners og en fantastisk holdning til livet. Lucys mangel på egen familie, gjorde bedstemorens tilgang så meget mere hjertevarm.

I skiftende kapitler, fortalt fra de kvindelige synspunkter, afsløres familiens historie. Karakterernes dilemmaer gjorde bogen til medrivende læsning, hvor man var ivrigt for at se deres muligt lykkelige fremtid. Forskellen i alder hos familiens kvinder og de roller de spiller, gjorde historien dybere og mere interessant. Alle har de deres hemmeligheder – og alle vil gå langt for ikke at afsløre dem.

Skrivestilen var god, flydende og fuld af forståelig, realistisk dialog. Morgan har før vist denne evne til at trylle med sproget, og den kommer absolut til sin ret her. Det skabte en varm, hyggelig og hjertevarm historie.

Sneet inde er som en julegave pakket med en stor, festlig sløjfe drysset med et let lag sne – læs den, hvis du er fan af Sarah Morgan (og har du ikke læst nogle af hendes bøger tidligere, så er det da oplagt at starte nu).

Sneet inde

Forfatter: Sarah Morgan

Oversætter: Ulla Bjoerk Kyndelsted
Udgivet: 2023
Sidetal: 336

Leave a Reply